Bildtest

Snodde det här testet.. Det går ut på att man ska bestämma sig för vad man ska svara på frågorna, så söker man på det ordet/namnet på Google bildsökaren.. Så tar man den första bilden som kommer upp.

1. Your age on your next birthday



2. Your favourite colour



3. Your middle name



4. The last meal you ate



5. Your bad habit



6. Your favourite fruit/vegetable



7. Your favourite animal



8. The town you live in



9. The most useful thing in your house



10. The name of your pet



11. Your most recent purchase



12. Something that makes you happy



13. Your first name


Oflyt hela tiiiin..

Usch.. känns som om jag har världens jävla otursdag idag!
Började med ett jättebra dressyrpass barbacka på wininna och slutade med att jag ramlade av och tog emot mig med vänsterarmen som tidigare armbågen har hoppat ur led på. Kändes verkligen som att den hade gjort de, men det hade de ju inte gjort såklart. Fast jag förbannat ont!
Sen fick jag världens jävla fläskläpp för att tyson hade nått cpryck så att han slog i min haka och jag bet mig i läppen.
Trodde inte jag kunde få mer otur, men det slutar inte där såklart.. När vi skulle ta in hästarna blev Sophia superrädd för nått och flydde.. över mig.. haha, blev dragen på rygg en bit så nu har ja verkligen skitont i ryggen.

Finns det nån som någon gång har haft en sämre dag än vad jag har haft idag?!
NEJ, just de. Tror inte de du


Spännande..

Fy fan va spännande. Längtar verkligen till helgen!
För då ska en kvinna komma å "prata" med sophia. Haha lät lustigt, men hon ska iaf försöka få fram vad som har hänt med henne och kanske göra det bättre, eller hur jag ska förklara.
Vet inte om jag tror på sånt. Men det är helt klart värt ett försök! Funkar det så funkar det, å funkar det inte så funkar det inte..


Dagen

Sitter hos mormor och ska alldeles snart äta mat. Efter det ska ja hjälpa till och flytta saker till den nya lägenheten, det var ju det ja kom hit för. Men mormormat är aldrig fel!

Tar mig ett litet dressyrpass när ja kommer hem sen tror ja. Om det inte börjar regna förstås, ser ut som att det kommer göra de.
Aja, nu ska ja käka wookat!

Haha ointressant inlägg?


hemklickade


Klickade hem lite kläder tidigare idag. Känns alltid lika härligt!

 









RSS 2.0