Dålig uppdatering


Dålig uppdatering här. Men ja känner att ja inte hinner med 2 bloggar och allt annat. höhö orkar inte göra en ny header så. Men men, inte så många som läser ändå. Eller det är väl inte därför ja bloggar men :]

Jaaaaaaaa!!

Idag kom löshåret!!! Synd bara att det är helt fel färg så ja måste färga mitt hår först. Men annars var det verkligen supersnyggt och lent som bara den. Tänkte sy fast clipsen nu iaf och kanske klippa till sen.


pics från förra helgen














haaapppyy

Nuuu har ja äntligen hittat ett löshår som är äkta och ja tror har ungefär samma färg som mitt hår. Glaaad som tusen är jag!! Eller va säger ni? är det inte typ samma färg? aja i värsta fall får ja väl färga de eller mitt hår. Ordnar sig på nått sätt gör de nog för ja ska ha de! höhö




Barnpassningen igår gick super också! Inte alls svårt att passa ungar som sover. Så de va lättförtjänta pengar kan man säga. höhö. Fast lite jobbigt att vara vaken till halv 3 eftersom ja inte brukar vara vaken så länge :]

First time ever

Har totalt glömt bort att ja ska vara barnvakt imorn. Majsan skulle iaf bli med så att ja slipper va ensam me 3 stycken, fast först blir det 40årskalas. Jag vill ha löshåååår! Men ja funderar på att färga mig brun igen för det finns verkligen inget löshår som passar till rött, är lockigt och 40cm långt. För 50cm tycker ja är lite väl långt och det blir så fult när man klipper själv. Denna gång ska ja iaf ha clip on! Och inte lim som kladdas ut i typ hela håret, för de va inte så speciellt bra. På lörda nästa helg ska ja på hockey för först gången också! Ska bli kuligt. Är inte så insatt i hockey men.. höhö


Trööööött

Fy fan va ja hatar vårt schema! Kommer hem 5 varje dag. Förutom då man skolkar men.. Hur ska ja orka stå ut? Är så jävla trött så det finns ju fan inte. De enda ja hinner när ja kommer hem är att rida, äta å tvn sen ska ja gå å lägga mig. Och dom dagar ja har prov så går hela dagen innan åt att bara läsa på prov. Hinner inte vara ute i stallet ens :s nej fy fan säger ja bara!


ny blogg

Hästbloggen!


Wishing

fuck everything.


fototävling




Jag är med och tävlar!


telefonjävelifrånhelvete.

Lite bilder från igår med utrustningen. min fina tjej!








jävla telefon jävel. iphone suger! åtminstone min som krånglar hela tiden.
när ja vaknade imorse så var den helt död och vill inte starta.






hur gör djur?

Hur gör man för att ladda upp en video man har på datorn. Alltså en video som inte är från youtube? :]


Snälla snälla snälla

Kom väl hem typ halv 7 ifrån karlsta, vilket väl är ganska så tidigt. Vi åkte först till hööks när vi kom fram. Asså ja skulle om ja fick kunna gå där inne och bara kolla på sakerna i hur många timmar som helst. Haha vet inte varför men så är det. Pappa tyckte de va mindre roligt men. Blev väl endel saker därifrån, dels dom sakerna ja har laggt upp och lite mer såklart. Sen åkte vi å handla annat. Blev väl en hel del! Kläder, smycken, smink.. Alltid lika kul med nytt. Snälla ge mig filmtips! Det var så jävla länge sen ja såg en riktigt bra film! Eller film överhuvudtaget typ. Har inte sett på så mycke film på senaste tiden. Men nu har ja lust att bara sen några riktigt bra filmer!


beslutsångest

Blev en ridtur på 2 timmar idag. Inte så mycket trav och galopp, mest skritt. Gött får ja lov å säga. Red över till stöllet. haha vilken fjant w är, hon tyckte de va läskigt att vara i stöllet.
Gött och äntligen få åka till karlsta imorn också, var ett tag sen sist. Behöver köpa en massa nya kläder och hästutrustning förstås. Sitter och kollar lite på hööks igen va ja ska köpa.



höhö kan inte bestämma mig för vilket schabrak ja ska köpa till dom vita bootsen och lindorna. Vill ha vitt schabrak, men det ser så tråkigt ut liksom. Och det det marinblåa är så jävla snyggt. Men undrar om de passar.



RSS 2.0