Rööö

img_6047 (MMS)

Liite röd nurå :))


hårfärg


Tänkte gå ner och köpa hårfärg när ja slutar idag. Men ja vet inte riktigt va ja ska köpa för färg. Röd, ljusare brun eller samma färg som ja har nu? Eller kanske nån annan? Nää, va skulle de va? :)

älg älg älg

Shiet för älgar det är det här året! Denna helg har jag sett minst 10 stycken + en död älg som blivit uppäten av vargar. Den död älgen låg i ljusnästorp typ bara 25 meter från vägen. Var väl fram och fota. Fick älghår på byxorna :s

 
några av dom alla ja fick på kort.




 död älg.



Igår var var vi och fira kusin celine som fyllde 2 år, och så hämtade vi bilen som ja ska ha på vintertävlingen.
Idag var vi till mjönäs och skulle åka med den lite på isen. 6-7 varv hann vi åka sammanlagt. Och så skulle den väl såklart gå sönder när jag körde. Det gnistrade på sidan av ratten i några kablar så de börja ryka så det lukt äkligt och så gick kopplingen sönder. Får hoppas att daniel hinner laga den till vintertävlingen i alla fall.  Snygg var den iaf ;))




Tur i oturen


Kom typ nyss in från stallet. Red ut på wininna och hade corona som handhäst. När ja rider kommer skolbussen och wininna får panik och även jag. Hoppar av. Eller snarare ramlar av. Försöker leda dom i diket eller ut i en massa djup snö. Då ramlar wininna, stackare. Så de funka inte. Så ja fick gå ut i vägen igen. Då får corona panik och sticker iväg. Jag springer efter och får tag i svansen och sen grimmskaftet, tillslut får jag stopp på henne. Så ja fick gå en bra bit med dom och sen in på en väg så bussen kunde åka förbi.. Fy satan(mest för att reta H;) va ont ja fick i benet. Wininna måste ha trampat på mig eller nått. Svullen och ett fett blåmärke. Slutade bra som tur va iaf. Kunde ha vart värre. Såg 2 älgar idag som dom blev rädda för också. Knaspollar.


deal with it


Fy va tråkigt liv ja haaar! Är nog den enda som inte är i torsby just nu. Aja.. Hästarna måste ju ut imorn dom också. Hade inte varit så kul att åka dit själv direkt heller.
Sitter och kollar på my life as liz, en helt okej serie tycker ja. Inte gjort så mycke idag. Skolan, hem och rida, datorn, tv. Gött mamsen hade mockat åt mig idag iaf.
Känner att ja har en himla tråkig blogg. Det är väl sånt här som kanske inte är så kul att läsa om egentligen? Eller ja känner att allt är himla tråkigt just nu men..


Slänger upp lite söta bilder på Camillo och Tyson när dom leker i hagen.










Kursen avklarad


Då har man gått kursen och fått alla pappren påskrivna, så nu är det bara att skicka in papprena och vänta på att få licensen. Förhoppningsvis får jag den innan den 26 februari för ja tänkte ja skulle köra debutanten då men ja vet inte.
Jävlar va hemskt det var i början när ja skulle köra upp. Haha nervös som bara den. Ställde 1000 frågor som ja brukar när ja är nervös. Men det gick väl ganska bra ändå. Förutom att det bara slira när ja skulle starta, dom fick putta igång mig och man kunde inte köra så fort på banan eftersom det var sommardäck på :b Som tur va så var det inge prov heller. Det va de ja va mest nervös över faktiskt!

hahahaha!







bäst


http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/nrj-wake-up-call

haha så jävla bra!

Tur kallas de.


Försov mig idag. Vaknade kvart 7 i och bussen går 7. Men ja tänkte att ja skulle åka med mamma eftersom hon skulle va i torsby ve 10 å klippa sig. haha men när ja kommer te vägsjöfors så skriver hanna att vi inte skulle ha den sista lektionen. (har bara 2 lektioner på tis. Och den första hann ja såklart inte gå på) Kunde ha vart hemma och sova ju. Men ja fick bli med mamsen och se på henne när hon klipper sig, handla och sen hem igen.
Äntligen har ja fått tummen tur och rensat skopet i stallet och lagt ut på tradera också. Skönt å få bort lite saker.

Jävlar vilken tur ja hade i söndas! Skulle köra hem fyrhjulingen ifrån macken å när ja kommer i korset så kommer en polisbuss. Fan vilken tur ja hade som inte blev stoppad. Undrar va som hade hänt då?


Skööj!

Jävlar va kul de är å köra bil på isen. Dom har plogat upp en jättefin bana i mjönäs. Snurrade väl ett par gånger men de va sköj ändå. Måste säga att ja tyckte ja blev bättre på slutet iaf. I början kände ja mig som nån som aldrig kört förut som stoppa upp för alla som var efter efetrsm de va typ 4-5 stycken som åkte. Särskilt när dom andra är superbra på å köra :b

Jävlar va surt de känns å veta att telefonen ligger på konsum (sen igår) och inte kunna hämta ut den för ja måste ha avin ;s Får fan hoppas att den kommer imorn. Men säkert gör den inte de för johanna har också beställt en mobil ifrån samma ställe och hon har inte fått avin ännu. Och henne kom te konsum i tisdas..

JAAAAAAAAAAAA


Jaaaaa! Mobilen har skickats. Hoppas jag får den den här veckan, skulle ta 2-5 dagar.  Hoppas hoppas hoppas..
Fick färglinserna ja beställde i söndas idag också :)

Imorn drar jag till torsby och ser om ja finner mig några nya skor. Dom ja har nu är stygga och sulan är helt sönder.
På sönda ska vi åka till mjönäs och träna på att åka folkracebil på isen. Kul som fan å åka på isen. Men måste bli bättre på å köra. Eller åtminstone sladda :b

Fångarna på fortet!


Fångarna på fortet nu! med bloggarna :d

RSS 2.0