who cares




Sitter och kollar lite på hööks va ja ska köpa på torsda när ja ska till karlstad.
Tänkte iaf köpa dessa saker, fast allt i vitt dåra. Kommer antagligen bli lortigt direkt. men äsch. Vill ha vitt! :d

Måste verkligen åka till ridhus nån dag så att ja får rida igenom w ordentligt. Hoppa skulle va super att få göra! Har inte hoppat sen typ oktober/nevember.

Поздравления

Idag blir "lilla" tyson 2 år jöö! :] grraaattiis da beebiisen


       
                    

vill inget hellre..

 
Tråkigt att ja inte fick köra idag.. men men va gör man inte för sin syster som har sett fram imot den här dagen i flera år? tihii
Får tänka possitivt! Har längre tid på mig att träna startar :D Får väl köra debuten på vårtävlingen i maj.

Finns inge hellre ja hade velat än att vara i göteborg den här helgen. Lär väl aldrig få åka å kolla på nån horse show. Eller finns det nån som kanske vill hänger på till falsterbo te sommaren? höhö

På månda fyller lilla tyzon bebis 2 år också! Slänger väl upp en massa fina bilder så eller nått :]

Klantigare människa finns knappt

img_6018 (MMS)

Haha finns det klantigare människa än jag eller? Blödde näsblod för första gången idag. Är helt svullen och öm. Blir väl säkert ett blåmärke också :( Höhö ja som tänkte att ja skulle vara duktig och hjälpa till att skruva de sista på bilen. Men när ja ska dra av ratten så drar ja den rakt på näsan. Fy fan se klanti.  Snart ska ja ut å öva på startar också för vi ska nog upp och besikta idag så blir det inte så  jääättetidigt imorn :]


we are young

blir bara mer och mer nervös.
fick nyss se att jag har fått ett mail med starbekräftelsen, har nummer 993. gaaaah 




min utrustning. like the shoes :] inga billiga saker vill ja lova.



pärlan som ja ska dela med papsen.
vill helst inte köra ett stort volvoskåp. vill köra en liten och gullig saab ju :d hahaa

nervöser


Satan va börjar bli nervös inför lördan. Pappa ringde nyss och fråga vad ja har för storlek på skorna, för dom är nånstans påväg hem från karlstad och köper folkraceskor till mig. Vet inte om dom köper något mer också eller hur dom har tänkt va ja ska ha. För ja har ju ingen hjälm, krage, balaklava eller handskar. Får hoppas dom tänker på det iaf. Men det ordnar sig nog i vilket fall.
Ja kan inte ens göra en riktig start ju, hur ska de här gå?

genväg


Sitter hos mormor. Ja, johanna och tyson gick hit ve typ 3  för å äta. Tog en genväg över älva, som togca 10 min. Skulle egentligen tagit 30 min eller nått om vi inte hade gått över älva. Inte alls långt till mormor nu på vintern ;))
Ingen ridning idag, hinner inte.  När ja kommer hem måste ja läsa på prov också, usch. Bästa serien på hela veckan ska ja se på ikväll också, ja jag menar solsidan såklart. Nej nu måste vi gå hem. Innan det blir mörkt, för då vill ja helst inte möta nån älg.

herra!

nothing but the truth


höhöhöhö. så sant så sant!

Inte lätt när det är svårt


Kom hem typ kvart över 5 och då fick ja slänga i mig mat för vi skulle åka 20 i 6 till macken för å släppa av majsan där för hon skulle på innbandyträning. Sen bar det direkt av till stöllet för att fira vincent. Så där blev vi till klocka åtta. Så ja har inte varit hemma alls länge. Men letat som en dåre efter engelsklappen om malawi som vi har redovisning om imorn har ja gjort. Men inte ville den bli hittad inte. Så ja har fått skriv en ny. Som tur va kom ja väl ihåg de mesta iaf. Så nu fattas bara att kunna engelskläxa som vi också har till imorn på 55 ord. Inte lätt när det är svårt.
Barnvakt den 19 mars ska ja vara också :]


Tiips


Blir så sugen på att ha en seriös hästblogg när ja läser andras hästbloggar. Så ja tänkte börja skriva lite mer inlägg om hästar än förut kanske(dålig/bra ide?), får väl se hur det blir med den saken men :] tihiii

Kan ju börja med att tipsa om lite utrustning som ja har som ja tycker är braigt. 



Grymt snyggt träns från Claridge House som ja bara älskar!
Har ett sådant till W och ja tycker det är sjukt snyggt. 
Inte så dyrt heller. Helt klart prisvärd! 399:- här



Tekna dressyrsadel. Antagligen en av de skönaste dressyrsadlarna som finns!
Är så himla glad att ja köpte just denna sadel av detta märke, för det är nog
helt seriöst den skönaste sadeln ja suttit i. Inte alls så dyr heller om man jämför
med de flesta andra dressyrsadlarna som brukar ligga mycket högre i pris.
Kostar ca 6000:-. Prisvärd!


gamla bilder

Gamla bilder på hästarna.

 Fina leila också. Enda bilden ja har på henne :{


Bebistyzon :]



hahah toklisa fann ja bilder på också.


hahah whhaaaat? men lite saknar ja att vara blond (a




Härlig dag


Härlig dag som sagt. Gick upp 9 idag, det är så himla gött å gå upp lite tidigare för då känns dagen så mycke bättre och längre tycke ja. Åt frukost, sen gick vi ut. Ja, mamsen och ann tog ut hästarna, sen va vi ut med hundarna. Var ute typ 2 tim sammanlagt. Gött å va ute i det här vädret! Fast nu har ju solen redan gått ner för oss på västsidan :[

Tänkte kolla igenom den gamla datorn sen. Den vita LGn. Får väl se vad ja hittar för kul. Kanske kommer upp några gamla bilder här. Who knows :]

värdelös dag


Fy fan vilken jävla dag det har varit än så länge. Trots att klockan inte är alls mycke. Började med att ja skulle gå ut och ploga snö. När ja är nere vid hagen och plogar så går vajern till snöbladet såklart av. Så a får backa fyrhjulingen upp, fastna med snöbladet överallt. Men när ja tillslut är uppe så ska ja till och backa förbi pappas bil. Men inte fan gick det bra. För det slutar med en lång jävla repa i bilen :((
Inte fan ville stalldörren upp heller. Fick göra en massa jävla försök att få upp den, och tillslut fick ja såklart upp den. När hästarna väl hade kommit ut så fick ja fortsätta med skottningen för hand. Fy fan va jobbit det är att skotta snö. Kommer säkert å få en jävla träningsverk. Skottade i typ 2 timmar.
åå har inte alls nån lusta att mocka 3 jävla boxar idag. å inte heller att rida 2 hästar.. Kan inte dagen bara va slut så ja kan få gå å lägga mig eller nått??

Anmäld

Nu har jag varit inne och anmält mig som debutant till vintertävlingen. Är fan redan nervös. Haha hur nervös ska ja inte vara när ja väl ska köra då? Dör väl eller nått. Måste beställa lite saker också. Har bara overall och hjälm än så länge tror ja. Kanske nått mer. Ja, och bil då förstås ;) eller inte för att den fungerar än då men (a) hah Förhoppningsvis ska vi väl te mjönäs på sönda och träna lite på isen. För ja måste verkligen träna på starten och våga gasa lite mer :)) är inte så länge kvar tills vintertävlingen trots allt. Ska väl kanske upp te banan och träna helgen innan också btw.


old memories


Ååå
hittade ett supergammalt kort på W. Haha nu kanske ni fattar hur omusklad hon var i början. Detta är typ första sommaren ja hade henne. Alltså 3 år sen. Då kunde hon såklart inte kunde gå i form heller.



Ingen skillnad alls va? Kolla bara på halsen :))




huvudvärk


Stannade hemma i dag för ja har förbannat ont i huvudet, inte alls kul. Måste verkligen komma ihåg att beställa linser idag annars kommer ja få gå med denhär huvudvärken ett tag till eller med en lins som skaver eftersom den är sönder.
Känner att ja måste rida idag iaf för nu har hon stått i 2 dagar. Får väl sätta i linserna då. Det får hellre skava lite än att ja ska ha ont i huvudet när ja rider. Så jävla drygt.



 
sötis

schemaändring


Sitter på lektion med elisabeth i småföretagande. Om typ 1 och en halv timma ska vi ha den första lektionen i näthandel med peter. Snubben med den roliga rösten som ser ut att vara 15. Ska väl bli kul eller nått. Hanna påstår att hon ska filma. Hah! Kommer blir svårt att hålla sig för skratt.


 

Har suttit jättelänge och målt in hans lektioner. (grönt) Fast schemat snart kommer ut. smaart. Dryg dag för övrigt.


RSS 2.0