Folkracekurs


Ridlägret var toppen. Hade acke båda dagarna. Gick super första dagen tyckte ja men lite sämre andra dagen. Var lite svårt och sitta ner i traven på han men han hade himla skön galopp.

Folkracekurs den 16 januari också som pappa tycker ja ska gå på. Så att jag åtminstone har licensen ifall ja skulle vilja börja köra. Tror faktiskt ja ska gå på den. Majsan och Johanna ska ju gå så då kan jag lika gärna hänga på. Det sämsta är ju att jag kan ju typ inget om folkrace. haha. Pappa tycker iaf att ja ska satsa på det. Han tror ja kommer bil bra. hah!


Iphone 4




  
      Beställd!!

Julafton idag också.

Jätte nöjd över klapparna ja fick igår. Ann å Daniel, Mamma å Pappa är ju bara för bäst!
Men idag blir det faktiskt också julafton för min del. Fast med stora Engvallsläkten. Åker väl dit ve 2 ungefär. Julklappsutdelning ve 4 ;)
Nu när ja har pengar funderar ja på om ja ska köpa en iphone 3 eller inte? Är himla sugen på att lägga dom pengarna på kläder också. Aja får väl se hur det blir me de.

Vill fortfarande ha månda nu! Fick reda på för inte så länge sen att mina kusiner och deras barn även kommer då för att rida wininna och camillo. Ska bli kul att se dom. Det var väl typ några år sen sist? :b Den ena bor ju i skåne så..

Visst ja. Mamsen fick en jättegullig julklapp av Ann. Eller ja tycker den va gullig i alla fall. Men de måste mamsen också ha tyckt för hon börja gråta :b Får väl slänga upp några bilder från den men alla orkar ja inte.  





Massa fler sidor var det.



julen 2010


Julafton imorn. Känns inte som de, men men. Sugen på att öppna paketen är jag iaf.
Julpyntat i stallet har jag gjort idag också. Blev inte så mycke till pynt men de tycker ja inte behövs heller.


Ta ut hästarna.
Mocka.
Städa kaninburen.
Färga håret.
Måla naglarna.
Kolla på kalle anka.
Äta julmat.
Öppna paket.

Ja det är väl typ de ja ska göra julen 2010 :)

Vill ha måndag nu!


Eftersom ja inte blev med till torsby idag och julhandla så började ja att julstäda dukig som ja är. Hann städa vardagsrummer, hallen och halva köket innan dom kom hem. 3 timmar tog de ungefär. Började inte städa direkt dom åker heller. Men mamma blev glad i alla fall för då slapp hon städa så mycket själv :) Inte så jätte kul att städa. Men behövligt!

Jag vill ha måndag nu! Är så himla sugen att få rida "lektion" igen.  Ska ju på dressyrträning eller va man ska kalla det, månda och tisda  08-12. Känner på mig att ja kommer få träningsvärk eftersom ja inte ridit ett riktigt dressyrpass på länge. Ska bli skoj iaf :)


15/12 18.02

Jag gillar trader. Klickade hem en magplatta för endast 61 spänn! 109 med frakt. Billig.

Gött att om bara 4 dagar har vi jullov! Då ska jag sova hela dagarna typ. Nejra men ja är så jävla trött hela tiden. Vet inte vad det är. Men gött är det å sova iaf.
Vill ha mina julklappar nu. I min familj är vi inte som alla andra så att vi får reda på vad vi får i julklapp. Därför är jag himla nyfiken på vad jag får. För ja har varit och kikat namnen på paketen (a)

14/12 14.18

Missade bussen idag så ja fick vara hemma. Men det var väl lika bra kanske, för ja har och inte magen och mår illa.

Jävla hästar som bara fortsätter och rymma. Igår när ja kom ner i hagen såg ja inte en enda polle. Så då fick ja och mamma ta fyrhjuling å åka å leta efter dom. Som tur va så stod dom vid sissi och eskils hage där det inte var några hästar i. Men vem vet va om kan hända när corona får för sig att bara springa vart hon än vill och dom andra hänger på. Dom kan ju sticka vart som helst. Men imorn ska mamma köpa nytt elaggregat och trå som vi ska sätta upp till helgen. Får väl se om det hjälper eller inte.

13/12 16.36

I söndas var emilia här och red. hah så sött! :)
gillar vinterbilder!








 





Wininna är också söt.




12/12 01.31

Varit till malung idag på julshow. Det enda ja inte gillade var personen som satt brevid. Aldrig varit med om någon så iriterande människa. Satt och kommentera precis allt och sjöng med till alla låtar som spelades och sjöngs. Dumfan sa till sina barn att snövit var askungen..

Nu är jag trött på det här. Ska verkligen försöka äta mindre godis och börja träna typ varje dag. Vill verkligen inte vara tjock längre. Inte det lättaste men ja får försöka. Mycket man vill här i livet men det jag vill allra mest är nog att bli smal..  
              


       




2/12 20.12

Aldrig varit så missnöjd över något i hela mitt liv! Mitt hår är cpkort. Vill verkligen inte ha det så.
Inte ens axellångt. Nu åker fanimej hårförlängningen i varesig det är samma färg eller inte. Har köpt för så ja får hoppas att det blir samma färg!
Jag sa 2-3 cm men det blev typ mer än en dm :( Blir så arg och ledsen ledsen.........


1/12 18.05

Bäst som man är så är man ledig imorn dah!

Men ja kommer säkert inte få sova så länge till morgonen. Eftersom jag är tvungen att mocka imorn fast det inte är min tur innan vi ska till torsby vid 4 och klippa oss. (Ingen aning om hur ja ska klippa mig heller. Men det blir väl som vaniligt att man tar topparna och klipper upp lite mer. Men ja måste verkligen klippa av en bra bit denna gång med tanke på hur slitet mitt hår är.) Måste hinna köra camillo och rida wininna också. Ja som tänkte att ja skulle få ta det lite lugnt och typ sova halva dagen eller nått. Men inte heller..
Men ett + för att det inte är ja som tar ut dom :))

RSS 2.0